Člani Lions kluba Koper – Capodistria so v petek, 20.6.2014 praznovali 23. obletnico ustanovnega večera. Na svečanem dogodku, ki so se ga udeležili s soprogami oz. partnerkami, je predsednik v odhajanju, Bogdan Vadnov, najprej podal pregled aktivnosti preteklega klubskega leta. V nadaljevanju je podelil še priznanja in zahvale ter ob koncu uradnega dela srečanja predal kladivce naslednjemu predsedniku Antonu Placerju (gl. sliko). 

——————————————

Priznanje kluba za 20 let delovanja so prejeli Darij BarrileAdriano GlavinaVojko PetričJanez Pišot in Vladimir Tul, za 10 let delovanja Teodor Gorogranc in za 5 let delovanja Matevž Globevnik.

S strani mednarodnega predsednika LCI Wayne A. Madden-a so za 20 let članstva v klubu prejeli priznanja Adriano GlavinaStanislav ErzetičGenio Hrvatin in Lojze Peric ter za 10 let članstva v klubu Vladimir Bevčič.

Zahvale predsednika kluba za večletno pomoč klubu so prejeli Nevio PucerLivio Jakomin ter član Lions kluba Ankaran istra Dravo Ferligoj

Predsedstvo kluba pa je kot posebno presenečenje podelilo predsedniku kluba Bogdanu Vadnovu priznanje “Lion of The Year”. Priznanje je prejel zaradi zagona in njegovega nesebičnega razdajanja in vodenja humanitarnega projekta “Viški hrane” vseh petih obalnih lions klubov in leo kluba. 

Kategorije: Novice